Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

De Herbelevings Foto kerstkaarten

Soms vragen mensen zich af wie de ideeën bedenkt voor die originele foto kerstkaarten die ze soms in de bus krijgen. Was jij er maar op gekomen! Dit jaar gaat het anders zijn, want Goededoelenkaartje.nl biedt de mogelijkheid het allemaal zelf te doen, alleen dan net iets creatiever en unieker dan al die voorgaande foto kerstkaarten die jij ontvangen hebt.

Kerst zal altijd een tijd voor geven en delen van presentjes zijn. Dit is een periode waar vrienden en familie het belangrijkst zijn. Nieuwe ideeën hoe we dit jaar Kerst weer groots kunnen aanpakken beginnen weer te borrelen. Goededoelenkaartje.nl loopt al twee stappen vooruit en biedt jullie de mogelijkheid zelf te ontwerpen.

Maar ook binnen de foto kerstkaarten zijn er al heel veel cliché aspecten. Denk bijvoorbeeld aan een professionele fotograaf, dat heeft al bijna iedereen gedaan. Of de alom bekende foto kerstkaart met kinderen, de hond of het schattige gezinnetje.

Ondanks dat het nog steeds leuke ideeën zijn, blijven ze traditioneel. Dus dit jaar gaat het anders. Dit jaar staan de foto kerstkaarten in een thema namelijk; herbeleving. De trend is overgevlogen uit Amerika. Gezinnen beginnen het langzamerhand van te genieten. Dus wees er snel bij en misschien ben jij wel de eerste in Nederland met  herbelevings foto kerstkaarten!

Maar wat zijn herbelevings foto kerstkaarten dan? Heel simpel! Met het gezin of zelfs de hele familie maken jullie een kerstfoto in een bepaalde setting die voor vele bekend is. Bijvoorbeeld de herbelevenis van de geboorte van Jezus. En als dat niks is, misschien een foto uit de scene van Scarface, waar iedereen een kerstmuts op heeft. Je kan het zo gek niet verzinnen!

Als je dan de foto hebt geschoten, load je hem simpelweg op bij Goededoelenkaartje.nl. Plaats een kerstwens in dezelfde stijl als de foto op de wenskaart en klaar is de herbelevenis foto kerstkaart.

Goededoelenkaartje.nl zit boven op de trends zodat u de mooiste kaarten kunt maken. Veel plezier!


Geef een reactie