Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Foto kerstkaart

Een foto maken is een alledaagse bezigheid. Een foto uitkiezen voor je achtergrond op Hyves of Facebook ook, maar een achtergrond voor jouw eigen foto kerstkaart is eens per jaar en daar moet dus extra veel aandacht aan besteed worden. Goededoelenkaartje.nl is de trendzetter op het gebied van foto kerstkaarten en geeft jullie tips en trucs voor een perfecte kerstkaart.

Allereerst een korte uitleg wat Goededoelenkaartje.nl is. Het is een initiatief van een paar maatschappelijk betrokken vrienden die iets nieuws wilde introduceren. Ze zijn bij vele goede doelen geweest en gevraagd of ze met hen in zee wilde gaan. Na lang beraad zijn er twaalf grote goede doelen akkoord gegaan.

Het werkt als volgt; je bezoekt de website en druk op een goed doel die wil sponsoren, vervolgens ga je naar stap twee. Hier uploadt je de gewenste foto en bekijk je de kwaliteit die wordt aangegeven met een kleur. (Rood is slecht, geel is matig en groen is goed)

Vervolgens bewerk je alles wat jij vindt dat bewerkt moet worden. Bijvoorbeeld door een illustratie toe te passen, een kader te plaatsen en tekst te schrijven. Combineer ze en je hebt een foto kerstkaart.

Elke bestelde kaart zorgt voor een donatie aan het goede doel. Maar liefst 50 cent per foto kerstkaart! Fantastisch toch?

Foto kerstkaart bij Goededoelenkaarte.nl, de enige echte!


Geef een reactie