Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Fotokerstwensen versturen, het is nog mogelijk!

Alhoewel kerst al over een paar dagen zijn intrede doet heb je nog even de tijd om je kerstkaart te versturen. En voor een leuke persoonlijke boodschap kun je op Goededoelenkaartje.nl ervoor kiezen om een leuke foto op je kerstkaart te plaatsen. We zullen je ook dit keer wat leuke tips geven.

Een persoonlijke kerstkaart online maken en versturen, iets wat nog niet zo lang geleden ondenkbaar leek. Gelukkig zijn de tijden veranderd en kan jij zelf vanuit je luie stoel snel, leuk en gemakkelijk een persoonlijke kerstwens versturen. Na het uploaden van je foto ga je via Goededoelenkaartje.nl kiezen uit allerlei verschillende kerstcategorieën. Zo kun je kiezen voor een zakelijke lay-out of bijvoorbeeld modern.

Nadat je jouw kerstkaart hebt bewerkt en helemaal hebt aangepast aan jouw stijl is het een kwestie van adresseren en versturen. Dat gaat dus heel snel! En laten we ook niet het belangrijkste vergeten, je steunt met jou kerstkaart een goed doel naar keuze! Dus maak een medemens blij met jouw fotokerstkaart!

Fotokerstwensen

Veel succes en alvast fijne feestdagen, Goededoelenkaartje.nl


Geef een reactie