Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Jouw kerstbaby

Heb je nu een baby of ben je nog vóór de feestdagen uitgerekend? Laat dan jouw kerstbaby de show stelen op je kerstkaart! Want zeg nou eerlijk, niets is toch zo hartverwarmend als een klein, schattig wondertje dat jou fijne kerstdagen komt wensen?!

Cadeautje
Maak bijvoorbeeld een schattige foto van jouw kleintje in een kerstverpakking (pak een kartonnen doos in en doe er een lint omheen). Een baby is immers het leukste cadeau dat je ooit zult krijgen! Zet ook een kerstmutsje of een strik op het hoofdje en versier de grond met kerstballen en klaar is jouw fotokerstkaart.

Tussen de ballen
Jouw baby, gewikkeld in een dekentje, in een schaal met gekleurde kerstballen. Met deze foto wil iedereen een kerstkaart ontvangen!

Rudolf
Tover je baby’s om tot echte rendieren! Een leuk mutsje met een gewei erop, een rood neusje en een lief kerstdekentje. Rode sokjes maken het helemaal af.

Ga dus aan de slag en maak mooie foto’s van je baby(‘s). Heb jij je kerstbaby al gefotografeerd? Bij Kaart op Maat kun je jouw eigen foto uploaden en gebruiken voor je kerstkaartje. Heb je geen foto? Dan kun je natuurlijk ook uit de uitgebreide collectie kerstkaarten kiezen.ScreenHunter_19 Sep. 08 15.15

 

Bron foto’s: Pinterest Kaart op Maat


Geef een reactie