Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Kerstkaart met foto

Je eigen kerstkaart ontwerpen is leuk om te doen. Een zelfgemaakte kerstkaart ontvangen is nog leuker. Je maakt een kerstkaart nog leuker door een foto op de voorkant te plaatsen. Een kerstkaart met foto valt op. Mensen zullen opkijken van jouw originele kerstkaart. Maak deze kaart zelf op Goededoelenkaartje.nl en steun meteen een goed doel.

Kies het goede doel
Voordat je de kerstkaart met foto gaat maken, kies je een van de twaalf goede doelen uit die jij wilt steunen. Natuurmonumenten, WWF, Unicef, de keuze is aan jou. Maar als je niet kunt kiezen welk doel jij wilt steunen, kun je ook namens alle goede doelen gezamenlijk een kerstkaart sturen. Door een kaart te sturen via Goededoelenkaartje.nl maak je niet alleen de ontvanger blij met een unieke kerstkaart, maar maak je ook mensen blij die jouw geld hard kunnen gebruiken.

Maak de kerstkaart
Nadat je het doel hebt gekozen dat jij wilt steunen kan het werk beginnen. Kies of maak een mooie foto die je op de voorkant van de kaart wilt plaatsen. Bijvoorbeeld het hele gezin bij de kerstboom, of samen met de hondjes in de sneeuw. Maak het zo gek als je wilt! Tevreden met de foto? Dan kun je de kaart nog bewerken door kaders, illustraties en mooie kerstteksten toe te voegen. Zo maak je een unieke kerstkaart met foto.

Met een kerstkaart van Goededoelenkaartje.nl steun je meteen een goed doel!


Geef een reactie