Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Kerstkaarten met foto

Door een zelfgemaakte foto op een kerstkaart te laten drukken, bezorg je kennissen en familie een mooie kerst. Kerstkaarten met foto zijn toch net iets specialer dan kerstkaarten die je zo in de winkel koopt. Je stuurt een stukje van jezelf mee wanneer je de kaart verstuurd.

Mooiste foto
Upload je mooiste foto die wat met kerst te maken heeft, of niet, en zet deze via Goededoelenkaartje.nl op een kerstkaart. Plaats een mooi kader om de foto heen zodat die het best tot zijn recht komt. Wil je een eigen tekst toevoegen? Geen probleem, je kan alles op de kaart zetten wat je wilt, in welk lettertype dan ook. Kerstkaarten met een foto bestaan dus niet puur en alleen uit de foto en de achterkant. Jij maakt er jouw creatie van.

Help met een foto

Jouw foto helpt ook meteen het goede doel! Omdat er per kerstkaart vijftig cent naar het goede doel gaat, steun jij de natuur, kansarme kinderen en/of zorg jij er voor dat er betere middelen tegen kanker ontwikkeld worden. Je schiet dus een mooie foto voor zowel familie en vrienden, als het goede doel naar keuze. Iedereen kan kerstkaarten met een foto ontwerpen.

Ontwerp kerstkaarten met foto op Goededoelenkaartje.nl


Geef een reactie