Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Lekkere en makkelijke kersthapjes

Komen je vrienden en familie dit jaar bij jou eten? Ben je niet zo’n keukenwonder maar wil jij wél origineel zijn en complimenten ontvangen met je hapjes? Doe dan hier inspiratie op voor de lekkerste kersthapjes die makkelijk te maken zijn.

Snowmallow
Rijg drie witte marshmallows aan een satéprikker. Prik er armen in van zoutstengels en doe een sjaaltje om van rode snoepveters of zure matten. Voor het hoedje gebruik je een chocolade bonbon met een papiertje eromheen. Dit papiertje vouw je open zodat er een hoe ontstaat. Teken met eetbare stift een gezichtje en gebruik een oranje snoepje voor de neus.

Brownies met kerstmutsjes
Deze brownies met kerstmutsjes zijn makkelijk te maken en zien er erg leuk uit voor de kerst. Bak een brownie en smeer een beetje vanilleboter op de bovenkant. Zet hier bovenop een aardbei die je afmaakt met een bolletjes slagroom.

Appelsterrentaart
Wil je dit jaar een taart bakken? Bak dan een appeltaart met sterren. Je hebt een mix nodig voor een gewone appeltaart en een figuurtje om te snijden in de vorm van een ster. Snij het deeg in veel kleine sterren en leg deze op de appeltaart om te bakken. Voor het echte kerstgevoel gooi je er later ook nog een flinke scheut poedersuiker op.

Wees niet alleen creatief met de kersthapjes, maar ook met je kerstkaarten. Zet je favoriete kersthapje op je kerstkaarten dit jaar! Bij Goededoelenkaartje kun je je eigen foto’s toevoegen.ScreenHunter_12 Oct. 08 12.15Bron foto’s: Pinterest Kaart Op Maat

Op het Pinterest-account van Kaart Op Maat vind je meer leuke tips en kaarten voor kerst en oud&nieuw!

 


Geef een reactie