Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Online kerstkaarten

Natuurlijk kan jij gemakkelijk online kerstkaarten versturen via de mail, maar deze  kaartjes online maken en versturen via de post is toch veel leuker? Dan kan de gelukkige ontvanger het kaartjes vasthouden en met het blote oog bekijken.

Maak jouw kerstkaarten speciaal
Op Goededoelenkaartje.nl kan je online verschillende kerstkaartjes maken, om ze vervolgens met de post te versturen naar al jouw vrienden en familie. Je hoeft niet overdreven creatief te zijn want iedereen kan het. Zoek een van de vele voorbeeldkaarten uit op de site en maak deze af met jouw eigen kerstboodschap en leuke kerstfiguren. Voor een creatief resultaat voeg je een foto toe. Bekijk het kaartje als je klaar bent en bepaal of het goed genoeg is.

Steun het goede doel
Online kerstkaarten versturen via de post vanaf Goededoelenkaartje.nl is persoonlijk, uniek en bijzonder. Kerstkaarten hier bestellen is vooral bijzonder omdat je met jouw zelfgemaakte kaartjes het goede doel steunt. Zo gaat er van elke verzonden kerstkaart 50 cent naar het goede doel!

Online kerstkaarten versturen met de post via Goededoelenkaartje.nl is eigenlijk net zo makkelijk plus veel waardevoller!


Comments are closed.