Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Op vakantie kerstkaarten maken

Wat maakt jou kerstkaart nou uniek? Je ziet ze vast wel vaker voorbij komen. De kaarten met een persoonlijke foto van je vrienden/familie op hun kerstkaart. Foto’s van gezinnen gezellig bij de open haard, of huisdieren met een kerstmuts op. Ontzettend leuk natuurlijk, maar ook niet echt meer one-of-a-kind.

Stel nou dat je rond kerst op vakantie gaat. Je kunt dan je kerstkaart van te voren online al ontwerpen en laten versturen op degewenste datum. Maar waarom niet een foto maken van jullie met een kerstmuts op onder de palmboom? Of op de foto met een van de vele Kerstmannen die rondlopen op Times Square? Zo’n foto zorgt ervoor dat jouw kaart indruk maakt op anderen en je kunt je familie en vrienden laten meegenieten van jullie vakantie.

Je hoeft de foto alleen maar te uploaden samen met al je adressen, de kaart bewerken totdat hij naar jou zin is en de gewenste verstuurdatum door te geven. Wij doen de rest. Makkelijk toch? En als je bij Goededoelenkaartje.nl bestelt, bestel jij je kerstkaarten ook nog met de kerstgedachte. Van elke kaart die je bestelt, gaat er 0,50 eurocent naar het door jouw gekozen goede doel. Zo heeft iedereen een fijne kerst.


Geef een reactie