Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Place To Be om kerst te vieren!

Het schiet al op. Nog 2 weken en dan gaat de wintertijd alweer in en daarna duurt het niet lang meer voordat de kerstsfeer voelbaar is in ons kikkerlandje. De twinkelende lichten die over de straten hangen geven je een gezellig kerst gevoel en als je dan langs de etalages loopt lachen de kerstman en zijn elfjes je tegemoet.

Over The Top

De stad die over The Top gaat met kerst is natuurlijk London! De Britten zijn gek op het vieren van kerst en beginnen dan ook al in november met de voorbereidingen. Van traditioneel/klassiek tot trendy/modern, het is één bonte boel. Elke straat heeft weer zijn eigen soort versiering. Je valt van de ene verbazing in de andere.

Kerststad van Europa

Als de wonderschone straatverlichting, talloze kerstbomen en schitterende kerstballen nog niet genoeg redenen zijn om in november/december een bezoekje te brengen aan de kerststad van Europa, dan haalt dit je wel over! Namelijk de ontelbare boetiekjes en warenhuizen die omgetoverd zijn als ware kerst paleisjes, om nog maar te zwijgen over de vele kerstmarkten waar je urenlang langs de kraampjes kunt struinen. Wil je meer weten  over Londen tijdens kerst? Bekijk dan het volgende blog met alle  tips en tops. Hier vind je precies hoe je er het beste naartoe kunt gaan en waar je moet zijn tijdens de feestelijke dagen in deze bruisende stad.

Wat is er nou leuker dan een persoonlijke kerstkaart? En hoe leuk is het dan wel niet om een kaart te sturen met een foto van jou erop in de kerststad van Europa! Maak hier je eigen  kerstkaart, kies je favoriete goede doel en doneer automatisch 50 cent per kerstkaart. 


Geef een reactie