Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Voor zelf kerstkaarten maken met foto hoef je geen pro te zijn!

Rond Kerstmis is het de traditie om je vrienden, familie en kennissen een kerstkaart te sturen. Dit is over de hele wereld gebruikelijk. Deze wenskaarten zijn er voor bedoeld om kerstgroeten en kerstwensen voor het komende nieuwe jaar te versturen. Het is een vriendelijk en lief gebaar en geeft elkander een warm gevoel. Geen reden dus om er van af te zien. Het leukste om te doen is zelf kerstkaarten maken met foto.

Beeld en tekst als boodschap
Goededoelenkaartje.nl geeft je de mogelijkheid om online je eigen kerstkaarten te ontwerpen. Met de handige en gemakkelijke kaartenapplicatie van deze wenskaartenservice heb je binnen enkele minuten jouw unieke en persoonlijke kerstkaarten gemaakt. Er is genoeg ruimte voor jouw teksten. En niet te vergeten: voor jouw beelden. Ofwel: jouw foto’s. Want een goede foto als boodschap zegt op zijn minst zoveel als een mooie kerstwens.

Tips voor de foto
1. De inhoud – Plaats jij een foto met het hele gezin die voor het openhaard zit? Of staan jij en je partner op ski’s bovenaan de skipiste? En in welke omgeving? De inhoud van de foto kan bij wijze van spreken maken of kraken als boodschap naar je vrienden en familie toe. Denk dus goed na over wat je wil vertellen.

2. Kleur en bewerking – De effecten die de foto geven aan de kaart kunnen heel erg verschillen door de kleur en bewerking. Een zwart-witfoto kan bijvoorbeeld voor klassiekere kerstkaarten zorgen. Voeg een passende kader toe op Goededoelenkaartje.nl om de foto compleet te maken.

3. Verschillende perspectieven, manieren en posities – Een close-up van een liefdevol echtpaar, een shot van bovenaf de kerstboom of de kerstversieringen prominent in beeld. De foto kan van verschillende kanten genomen worden, wat de sfeer van de kerstkaart kan benadrukken. Houd daar dus ook rekening mee tijdens het zelf kerstkaarten maken met foto.

4. Fotocollage maken – Kan je niet kiezen welke foto het wordt? Maak een fotocollage. Zorg wel dat de kwaliteit er niet op achteruit gaat van het eindresultaat.

Jij een kaart, zij hulp
Ben je tevreden over je ontwerp van je kerstkaarten met foto? Tijd om ze te versturen. En het mooie hiervan is: jij steunt het goede doel. Op elk kerstkaartje dat jij verstuurt vanaf Goededoelenkaartje.nl gaat er automatisch 50 eurocent naar een goed doel naar keuze. Of stuur het namens alle dertien goede doelen tegelijk.

zelf kerstkaarten maken met foto

Ben je er klaar voor om je eigen kerstkaarten te maken met foto? Doe dit op Goededoelenkaartje.nl.


Geef een reactie