Get Adobe Flash player
Goede doelen kerstkaarten banner

Zakelijke kerstkaarten met foto of logo

Het is een gewoonte in Nederland om als organisatie al je zakelijke contacten een kerstkaart te sturen met een kerstgroet en de beste wensen voor het nieuwe jaar. U heeft ze vast ook wel eens door de brievenbus gehad en stuurt ze waarschijnlijk zelf ook jaarlijks naar uw contacten en klanten. Maar zoals altijd wilt u het meeste waarde voor je geld. Goededoelenkaartje.nl helpt u hier een handje mee.

Een van de snelst opkomende trends op het gebied van ondernemen is het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Steeds meer ondernemers passen zich aan op de wensen en behoeftes van de klant. Deze wensen en behoeftes houden veelal in dat de klant liever met een organisatie heeft te maken die duurzaam, efficiënt, gebruiksvriendelijk en transparant onderneemt. Het wordt voor organisaties dus steeds interessanter om op de kleine details te letten. Daarnaast mag het duurzaam en transparant ondernemen natuurlijk niet meer geld kosten.

Vandaar Goededoelenkaartje.nl. Goededoelenkaartje.nl is een initiatief dat samen met de 16 grootste goede doelen in Nederland werkt. Goededoelenkaartje.nl biedt het meest uitgebreide assortiment kerstkaarten, met de mogelijkheid om zelf een foto of logo van de organisatie toe te voegen voor wat extra herkenbaarheid. Van elke kerstkaart gaat 50 cent naar een goed doel naar keuze, terwijl de kerstkaarten even duur zijn als in de winkel. Een unieke en herkenbare kerstkaart met veel meerwaarde dus.

Bent u ook een maatschappelijk verantwoord ondernemer en wilt u meer weten? Bekijk dan onze kerstkaarten-catalogus van 2013, kies uw favoriete kaart, geef evenveel uit en steun uw favoriete goede doel!

 

 

 

 

 

 


Geef een reactie